Hans Frederiksen Automobilers Erhvervsafdeling hjælper virksomheder af enhver størrelse. Ligegyldigt hvad du har brug for, kan vi hjælpe dig med at finde præcis den rigtige type køretøj til dig – og vi kan garantere at du vil få samme hjælp uanset om du leder efter en enkelt bil eller en hel bilflåde.

Vores Erhvervsafdeling har adgang til et stort lager af nye Ford Erhversbiler, uanset om du skal bruge en varebil eller personbil, hvilket betyder at vi kan tilbyde vores kunder et fremragende udvalg af alle populære modeller. Derudover er mange af vores biler klar til omgående levering eller kan blive bestilt til at opfylde individuelle behov.

Vi  vil også arbejde sammen med dig for at finde frem til den helt rigtig finansieringsløsning som passer til dine forretningsbehov. Vi vil guide dig gennem alle eksisterende muligheder – Køb, Operationel Leasing, Financiel Leasing, Personlig Kontrakt, – og hjælpe dig med at forstå det hele, så du kan være sikker på at du træffer den rigtige beslutning. For at gøre det så enkelt som muligt for at købe din nye bil (er) vil vi også tilbyde følgende serviceydelser:

     
  • Arrangere et on-site virksomhedsbesøg på et belejligt tidspunkt for dig
  • Hjælp med at forstå vilkår og betingelser der er rigtige for dig
  • Serviceaftaler - så du ved nøjagtigt hvad det koster at holde bilen kørende 
  • Bilomkostninger vedrørende køb, ejerskab og beskatnings oplysninger

Hvis du vil vide mere om, hvordan Hans Frederiksen Automobiler Erhverv kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Se Fords store udvalg af biler til erhverv (ombyggede personbiler, gulplade biler, firmabiler) samt finansierings- og erhvervsleasing løsninger, som passer præcis til din virksomhed her.