Vigtig information vedr. Covid-19

Ford Family Days

SOMMER I DET DANSKE

Sommeren er over os. Og for manges vedkommende byder den i år på kør-selv-ferie i Danmark.


Men det skal man ikke undervurdere. Du har måske allerede booket sommerhus på Fyn, en campingplads i Jylland eller en hotelvisit på Sjælland. Eller også består din staycation af at udforske Danmark og se, hvor vind og vejr tager dig hen. Selvom vores kongerige er lille, er mulighederne mange. Og det bedste af det hele er, at de alle er lige inden for rækkevidde – hvis bare du og familien har den rette bil.


Det har vi. Derfor inviterer vi dig og hele din familie til Ford Family Days hos os fra den 13. juli.


 • Ford Family Days S Max

 • Ford Family Days


  Ford Family Days byder på slagtilbud på store dele af vores modelprogram frem til og med hele august. Vi har nemlig biler til alle slags familier – og vi vil smadder gerne finde netop dén bil, der passer til jeres behov.


  Lige nu kan du bl.a. spare op til 25.000 kr. på Ford Mondeo Family Edition* med masser af udstyr.


  Leder du efter en anden Ford-model, står vi selvfølgelig også klar til at hjælpe dig på rette vej. Så sving forbi din Ford-forhandler til en prøvetur og en god snak!

  Kontakt os


  *A - A+. Brændstoføkonomi 16,7-17,9 km/l, CO2- udledning 146-156 g/km. Den viste model er en Ford Mondeo Titanium Family Edition Stationcar fra 324.215 kr. Bilen er vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer. Kampagnepriserne gælder så længe lager haves og til og med 31/8-2020.


 • Family days prøvetur
 • "Er vi der snart?”


  Prøveture behøver ikke være kedelige for børnene. Faktisk har børn i familien større indflydelse på valget af bil, end man tror. Derfor har vi lavet tegnehæfter og skræddersyede testskemaer til både de store og de små. De kan udfyldes både under og efter prøveturen. Og alle, der prøvekører en Ford, er automatisk med i lodtrækningen om hyggelige familiepræmier fra uge til uge.


 • Ford Family Days S Max

 • Prøvekør en Ford og vind præmier fra uge til uge


  Alle der prøvekører en Ford til Family Days, er automatisk med i lodtrækningen om hyggelige præmier fra uge til uge. Det eneste du skal gøre, er at udfylde det medfølgende prøveturskort, som vores forhandler giver dig til prøveturen. Vindere vil blive kontaktet direkte.


  Book en prøveturFølg med på Fords FacebookKontakt osBook en prøvetur

Vi anbefaler også...
Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere